Σχετικά με εμάς

Με φωνάζουν Αλεξάνδρα,

Είμαι μητέρα τριών παιδιών και σύζυγος. Οι σπουδές μου είναι στον κλάδο της οικονομίας  (Διοίκηση & Οικονομία) & το χάμπυ μου  ο χορός.  Σήμερα συνεχίζω να επιμορφώνομαι με εκπαιδευτικά σεμινάρια γύρω από την ανάπτυξη των παιδιών & έχω αποφοιτήσει από το Μοντεσσοριανό Ινστιτούτο, ως βοηθός μοντεσσοριανής παιδαγωγού, με μοναδικό σκοπό να καταννοώ καλύτερα τις ανάγκες των παιδιών σε κάθε ηλικιακό στάδιο ανάπτυξης & να εξελίσσω το υλικό που σχεδιάζω.

Η Greek Montessori Mama ήταν συνέπεια της αγάπης που είχα για το εκπαιδευτικό παιχνίδι και υλικό. Ξεκίνησα ζωγραφίζοντας μοντεσσοριανές κάρτες για τα παιδιά μου και σχεδιάζοντας ξύλινα εκπαιδευτικά υλικά που δεν μπορούσα να βρω στην Ελλάδα.  Για όλα όσα σχεδιάζω κινητήριος δύναμη και έμπνευση αποτελούν τα παιδιά μου & το εκπαιδευτικό υλικό της Μοντεσσόρι.

Όλα τα υλικά που θα βρείτε στο παρόν eshop είναι μελετημένα να κεντρίζουν την προσοχή των παιδιών ώστε να ανταπεξέρχονται στις αναπτυξιακές τους δυναtότητες.  Ακόμα και όσα δεν είναι δικός μου σχεδιασμός, αποτελεί υλικό που έχουμε χρησιμοποιήσει ως οικογένεια με τα παιδιά μας και κρίνουμε ότι είναι αποτελεσματικό.  Για οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις βρίσκομαι στην διάθεσή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα greek_montessori_mama_of_3.